İşkembe, Kelle-Paça, Mercimek ve Özel Duble Çorbalarımız;
Yemeğinizin başlangıcındaki enfes lezzetin öncüleridirler.
Mercimek Çorbamız; Kırmızı mercimek, soğan, havuç, patates karışımının neticesinde RODOPLU’ya özgü baharatlarla, yine RODOPLU’ya özgü belirli pişirilme aşamalarından geçtikten sonra damak tadınızı okşayacak kıvama gelince! İnce süzgeçten geçirilip servise sunulmaktadır.

İşkembe Çorbamız; Trakya’nın genç besi danalarının işkembelerinin kimyevi madde (kostik) içermeksizin titizlikle temizlenip, ön temizlik aşamalarından geçtikten sonra! RODOPLU’ya özgü hazırlanıp pişirlmesi neticesinde unutamayacağınız lezzette servise sunulmaktadır.

Kelle-Paça Çorbamız; Trakya’nın genç besi danalarının titizlikle seçilen sakatatından, RODOPLU’ya özgü baharatlarla hazırlanıp, yine RODOPLU’ya özgü özel ambalajında 12 saat fırında pişirilmeye bırakıldıktan sonra, unutamayacağınız bir lezzette Kelle-Paça denince RODOPLU’yu anımsatacak ve yalnızca RODOPLU’ya özgü tarzıyla servisimizin baş tacıdır.

Özel İşkembe Duble Damar Çorbası;
Trakya Bölgesinin Tekirdağ-Babaeski il ve ilçelerinin köylerinde, arpa ve mısır kırmasıyla suni yem verilmeksizin beslenen genç besi danalarının, İslami kurallara uygun olarak kesimi neticesinde , işkembelerinin kimyasal madde kullanılmaksızın temizlenmesi ve yalnızca işkembenin damar kısmından  RODOPLU ailesinin tadını damağınızda unutamayacağınız maharetli elleri ile,  özverili olarak hazırlanmıştır. (Duble çorba kasesinde servise sunulmaktadır.)

Özel Duble Kelle-Paça Çorbası;
Trakya Bölgesinin Tekirdağ-Babaeski il ve ilçelerinin köylerinde, arpa ve mısır kırmasıyla suni yem verilmeksizin beslenen genç besi danalarının, İslami kurallara uygun olarak kesimi neticesinde , baş eti ve dil etinin sekiz saat fırında  özel baharatı ile  pişirilmesi ve RODOPLU ailesinin tadını damağınızda unutamayacağınız maharetli elleri ile,  özverili olarak hazırlanmıştır.



Not: Çorbalarımızın servisi, sabah saat 06:00’dan akşam kapanışa kadar devam etmektedir.

Köftemiz;
Trakya bölgesinin Tekirdağ-Babaeski il ve ilçelerinin köylerinde, arpa ve mısır kırmasıyla suni yem verilmeksizin beslenen genç besi danalarının, İslami kurallara uygun olarak kesimi neticesinde temin edilmektedir. Kesimlerimizi; Keşan-Babaeski mezbahalarında yaptırıp soğuk hava depolu araçlarla İstanbul’a nakletmekteyiz Titizlikle üreticiden seçilen etin, damak tadınızı okşayacak şekilde köfte haline getirilip pişirilmesi ve siz değerli müşterilerimize sunulması; RODOPLU ailesinin maharetli elleri, kalite + temizlik + uygun fiyat anlayışı ve stratejisi doğrultusunda gerçekleşmektedir.

Kurufasulyemiz;
Erzincan ilçe ve köylerinin verimli topraklarında üretilen ve yalnızca bu bölgeye mahsus olan Türkiye’nin en kaliteli ve lezzetli fasulyesinden, tadını unutamayacağınız titizlikle, damak tadınıza uygun olarak maharetli ellerle hazırlanmakta olup, Kurufasulye denince! RODOPLU’yu anımsatacak kalitenin öncülüğünü yapmaktan gururluyuz.

Piyazımız;
Erzincan fasulyesinden hazırlanmakta olup, taze soğan ve göbek kıvırcıkla zenginleştirilmiştir.

Pilavımız;
İpsala ve Gönen bölgelerinde üretilen en kaliteli ve yörenin en lezzetli baldo pirincinden hazırlanmaktadır.

Rodop Şahı;
Trakya kıvırcık süt kuzusu ve Trakya danasının lezzetli etinin tadını unuttum diyenlere, Trakya taze kaşarıyla harmanlanmış, RODOPLU’ya özgü baharatlarıyla özenle hazırlanmış RODOP ŞAHI’nı öneriyoruz.

Rodop Güzeli;
Tadı damağınızda kalacak...Eti özel, tadı özel, Türkiye’de ilk defa... Hazırlanışı tamamen RODOPLU’ya aittir. Muhteviyatı; Dana eti, kuzu eti, tereyağında kızartılmış pide, yoğurt, özel hazırlanmış sos, kızartılmış sivri biber, domates ve tereyağı.

Rodoplu;
RODOP KÖFTESİ’nin, RODOP ŞAHI’nın ve RODOP GÜZELİ’nin bir araya gelmesiyle; üç lezzetin tadını bir arada tatmak isteyenlerin damak tadına RODOPLU’yu öneriyoruz.

Satır Et:
%20 Trakya kıvırcık süt kuzusunun döş kısmından ve %80 Trakya danasının sırt kısmında bulunan  (Antrikot) en lezzetli bölgesindeki etin satır ile küçük parçalar halinde doğranıp, iki et birbirine harman edilir. Közlenmiş ve çok küçük parçacıklar halinde doğranmış bir miktar kırmızı biber ilave edilerek damak tadınıza sunulan Satır Etimizin doyumsuz lezzeti damağınızda, adı ise aklınızda kalacak.
Dileyene acılısı…

Muhteviyatı: Kuzu eti ve dana eti satır ile doğrandıktan sonra yuvarlak olarak şekillendirilmiştir.  Porsiyondaki toplam pişmemiş halde et gramajı 180 gramdır. Bu karışıma %3 közlenmiş kırmızı biber ilave edilmiştir. Aynı servis tabağına bir porsiyon pirinç pilavı, iki dolu yemek kaşığı yoğurt, bir adet közlenmiş yeşil sivri biber, bir miktar maydanoz, bir miktar sıcak pide ilave edilerek, diğer bir küçük servis tabağına da doğranmış sumaklı soğan koyularak, servise sunulur.

Not: Ülkemizde on çeşidin üzerinde kuzu cinsi bulunmaktadır. Bu cinslerin içerisinde eti en lezzetli olanı ve etinin rahatsız edici kokusu olmayanı sade ve sadece Trakya Kıvırcık Kuzusudur.

Bizim Rodoplu:
Dört lezzeti bir arada tatmak isteyenlerin menüsüdür.
Dört adet Tekirdağ Köfte (toplam 80 gram),  Bir adet Kaşarlı Köfte (75 gram),  Bir adet İskender Köfte (50 gram), Bir adet Satır Köfte (90gram), olmak üzere pişmemiş gramajı ile toplamda 295 gram köfte , tereyağında kızartılmış pide, Bir dolu yemek kaşığından fazla yoğurt, Bir adet közlenmiş yeşil sivri biber, Bir porsiyon Pirinç Pilavı, Bir miktar Tırtıklı Pide, Bir miktar Maydanoz, Bir Dilim Domates, ayrı bir servis tabağında Havuç, Göbek Kıvırcık, Salatalık Turşusu, Acı Biber Turşusu , Özel Tekirdağ Köfte Sosu…

Hala Doymadınız mı?

Rodoplu Burger;
Hiç siz başka yerlerde yediğiniz burgerlerin etini sade olarak yediniz mi? (YANİ; BURGERİN ETİ KETÇABA MAYONEZE HARDALA BULANMAMIŞ OLACAK, SALATALIK TURŞUSUNDAN ARINDIRILMIŞ OLACAK, ŞEKERLİ BURGER EKMEĞİNDEN ARINDIRILMIŞ OLACAK, BURGERİ SADE PİŞMİŞ OLARAK İSTEYİN VE YİYİN… ACABA NE KADAR LEZZET ALACAKSINIZ!
Hem sonra siz; başka yerlerde yediğiniz burgerlerin etinin dondurulmuş olup olmadığını hiç sordunuz mu? Satış yerine gelinceye kadar kaç kilometre yol kat ettiğini ve ne şekilde geldiğini hiç sordunuz mu? Sormanıza da gerek yok…! Sadece; sade olarak etini yiyin ve birde bizdeki burgerin etini sade olarak yiyin… Emin olunuz ki hiç kimseye hiçbir şey sormadan karar vermiş olacaksınız…

Muhteviyatı:
Yuvarlak pide içine koyularak servise sunulan; bir adet yuvarlak, dondurulmamış, pişmemiş gramajı ile 55 gram tamamen kendi imalatımız %100 dana etinden burger eti, bolca kızartılmış patates, salatalık turşusu, dileyene hardal, göbek kıvırcık ve yanında poşet içerisinde ayrı olarak mayonez ve ketçap.